Wat ik doe

In 2010 studeerde ik af aan de School voor Journalistiek in Utrecht en vertrok ik naar New York voor een stage bij RTL Nieuws-correspondent Erik Mouthaan. Nieuwsverhalen werden al snel eetverhalen en terug in Amsterdam besloot ik dan ook maar toe te geven aan de drang om verhalen over koks, slagers, boeren en vissers te maken. In 2014 heb ik MUNCHIES, het VICE-kanaal over eetcultuur in Nederland opgezet. Na ruim twee jaar als hoofdredacteur en een ongenadige stroom verhalen over snackuitvinders, paardenvleescharcuterie, bamibots, dineren in spookachtige bouwvallen en kaas van varkensmelk, wilde ik graag wat meer vrijheid. Nu werk ik als freelance journalist en maak ik een podcastserie voor de VPRO. Ik ben sinds 2012 betrokken bij Stichting Stadsboeren, en was meerdere jaren actief bij de Youth Food Movement (YFM), nu Slow Food Youth Network.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>